Otac Davida Dragičevića, Davor, najnovijim izjavama je sa optužbama o odgovornosti vlasti u Banjaluci za nerješavanje tog tragičnog slučaja uputio i političke ocjene koje se tiču Srbije i njenog predsjednika, a predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik ocijenio je da tu “nije riječ o pravdi i istini”, i tvrdi da je Dragičević odavno u političkim vodama.

Otac nesrećno stradalog mladića Davida Dragičevića, Davor, najnovijim izjavama je sa optužbama o odgovornosti vlasti u Banjaluci za nerješavanje tog tragičnog slučaja uputio i političke ocjene koje se tiču Srbije i njenog predsjednika, a predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik ocijenio je da tu “nije riječ o pravdi i istini”, i tvrdi da je Dragičević odavno u političkim vodama.

“Očigledno je, i treba svima biti jasno, da ovdje nije priča o pravdi i istini. Dragičević je odavno u političkim vodama. Njemu je važnije da se sastane sa Željkom Komšićem da pokušaju napraviti neku “antirepubličku aktivnost” nego da prihvate pruženu ruku Aleksandra Vučića, koji ima puno razumijevanje da podrži upravo proces traženja istine i pravde”, smatra Dodik.