Foto: terratravel.rs

Osim što je “Јahorina” 29. novembra prva u regionu pustila skijalište u rad, za manje od mjesec dana zabilježeni su nezapamćeno dobri rezultati u svim segmentima.

“Samo od prodaje ski-karata prihodi su u odnosu na decembar prošle godine porasli su za 150 odsto, dok su protekle dvije godine u zbiru za isti period premašene za 45 odsto”, navodi se u saopštenju.

Odlični rezultati zabilježeni su i porastom prihoda od parkinga za čak 125 odsto, koji su već sada jednaki kao u decembru prošle godine, ali su i prihodi od ski-škole Olimpijskog centra “Јahorina” uvećani za 290 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

U Olimpijskom centru “Јahorina” podsjećaju da su za sve posjetioce pripremili i prednovogodišnji koncert Lepe Brene koji biti održan održati 29. decembra, sa početkom u 20.00 časova, kao i koncert Nikole Rokvića 30. decembra u hotelu “Bistrica”.

Karte za koncert Lepe Brene su u prodaji u sistemu “kupikartu.ba”, te iz “Јahorine” pozivaju sve zainteresovane da obezbijede ulaznice na vrijeme i uživaju u sadržajima ovog centra i tokom novogodišnjih praznika.

“Јahorina nastavlja sa odličnim radom i obećava svim posjetiocima zimsku skijašku sezonu ispunjenu zanimljivim sadržajima, novim događajima, ali i nikad boljim uslovima za skijanje”, navodi se u saopštenju.