screenshot

Davor Dragičević je zahvalio grupi “Pravda za Davida” čiji su pripadnici danas na ušću reke Crkvene u Vrbas napravili improvizovano srce od kamenja i cveća, kako bi obeležili dan kada je David prvi put sahranjen.

Intervju Davora Dragičevića za BHRT

Rekao je da zna ko je ubio Davida, ali da to znaju i Milorad Dodik i Dragan Lukač. Tokom intervjua koji je dao preko Skajpa, pokazao je USB na kojem su, navodno, snimci sa nadzornih kamera iz noći kada je David nestao.

“Mi znamo ko je ubio Davida. Davor Dragičević ima sve što je rekao, 18. 3. 2018. godine, snimak s kamere Rajfajzen banke u 2.32 sata”, naveo je Davor Dragičević.

David Dragičević je nestao 18. marta u Banjaluci, a njegovo telo je pronađeno šest dana kasnije na ušću rečice Crkve u Vrbas.

Građani su se mesecima okupljali na ulici tražeći da se objavi istina o Davidovom ubistvu. Tvrde da je umešan i vrh policije.

Sahranjen je u Banjaluci 7. aprila. Ove godine je, nakon ekshumacije, njegovo telo 15. marta sahranjeno drugi put, u gradu Viner Nojštatu kod Beča. Tamo se sada nalazi njegova porodica.