Između ostalih, Cvijanovićeva se u Tramp hotelu u Vašingtonu sastala sa Trampovom savjetnicom Kelien Konvej, pres sekretarom Bijele kuće Sarom Hakabi Senders, te Korijem Levandovskim, bivšim šefom pobjedničke Trampove kampanje iz 2016. godine i savjetnikom za Trampovu kampanju za reizbor 2020.

Američki izborni strateg i politički komentator Kori Levandovski, je godinu i po radio kao menadžer kampanje predsjednika SAD Donalda Trampa, predvodio je Trampovu kampanju od januara 2015. do juna 2016. godine.

Dok je radio za Trampa, moto Levandovskog je bio “Pustite Trampa da bude Tramp”.Levandovski je i pre Trampa, skoro 20 godina, radio kao politički operativac u SAD.

Sara Hakabi Sanders

Sara Hakabi Sanders prošle godine je stupila na dužnost portparola Bijele kuće. Ima 34 godine, rodom je iz Arkanzasa i važi za iskusnu političarku, a u možda najteži posao na svijetu – predstavljanje predsjednika SAD Donalda Trampa – unosi zajedljivu duhovitost.

Kćerka je Majka Hakabija, koji je bio kandidat za predsjedničku nominaciju na republikanskim unutarstranačkim izborima 2008. i 2016, a još kao tinejdžerka predvodila je političku kampanju koja je njenom ocu donijela mjesto guvernera Ajove.

Kelien Konvej

Kelien Konvej bila je šefica predizborne kampanje američkog predsjednika, a nakon njegove pobjede izabrao ju je za savjetnicu u Bijeloj kući. Konvej je bila treći šef Trampove kampanje i odaju joj se priznanja za njegovu pobjedu u novembru, poslije čega je bila savjetnica u timu za preuzimanje Bijele kuće.
Trampov tim je tada saopštio da će Konvej “sarađivati s visokim rukovodstvom” u Bijeloj kući da “efikasno prenosi poruke i izvršava zakonodavne prioritete i postupke administracije”.