Predsjednica Cvijanović u Rogatici (Foto: RTRS)

Јagodić je pred početak sastanka rekao da će predsjednicu Republike Srpske informisati o problemima sa kojima se susreće Rogatica i projektima koje će, zajednički, moći da riješe.

Prema njegovim riječima, poseban akcenat biće stavljen na rješavanje problema odlaska mladih sa ovih prostora, kao i afirmacije pronatalitetne politike.

Predsjednica Cvijanović u Rogatici (Foto: RTRS)
Predsjednica Cvijanović u Rogatici (Foto: RTRS)

On je dodao da planiraju i da završe izgradnju bazena i sportske dvorane, kao i rješavanje pitanja obilaznice oko Rogatice, ulične rasvjete i drugo.

Sastanku je prisustvovao i šef Kluba poslanika SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Staša Košarac.

Nakon posjete Rogatici planiran je sastanak sa rukovodstvom opštine Sokolac.

Cvijanovićeva će u 13.00 časova uručiti ključeve 17 stanova za korisnike kolektivnih centara, a nakon uručivanja, predviđene su izjave za medije.

Novoizgrađeni objekat u naselju Sokolačke njive podignut je sredstvima Vlade Republike Srpske, Ministarstva za izbjeglice i raseljena lica Republike Srpske i opštine Sokolac, rekao je Srni načelnik opštine Milovan Bjelica.

On je istakao da će nove stanove dobiti raseljene i izbjegle porodice iz prihvatnog/alternativnog centra na Majdanima kod Sokoca i neke porodice smještene u privremenim objektima u Nemanjinoj ulici u gradskom naselju.