– Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić bila je u posjeti Srpskoj do sada 11 puta, i samo to pokazuje kakvu mi imamo saradnju. To je još samo prije desetak godina bilo nezamislivo, jer prve posjete poslije izbora išle su u Sarajevu. Sada smo sve promijenili, a to je kontinuitet dobre politike i sagledavanje zajedničkih strateških interesa – naglasila je Cvijanović.

Predsjednica Srpske je istakla da je veoma zadovoljna onim što vidi tokom svojih obilazaka Republike, od gradova, do seoskih sredina.

– Ne razumijem ljude koji traže samo negativnosti i sve vide crno. Naša realnost je da imamo razvijenu putnu infrastrukturu, nove autoputeve, a podloga za sve to jeste naša budžetska stabilnost. Krupnim koracima idemo naprijed od 2006. godine, samo praveći i gradeći, već i donoseći zakonske akte kako bi što lakše realizovali te projekte – kaže Cvijanović.

Ona je dodala da za budućnost Srpske ne treba brinuti.

– Razvijamo se, gradimo, povećavamo plate i penzije, sve je to Republika. Uz sve to imamo institucije koje su najstabilnije u regionu – poručila je Cvijanović.VIJESTI IZ ISTE RUBRIKE