– U ime građana Republike Srpske i u svoje ime, Vama i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, upućujem iskrene čestitke povodom krsne slave – Svetog Arhangela Mihaila. Za Republiku Srpsku je izuzetno važno da ima profesionalnu, odgovornu i modernu policijsku strukturu koja može da odgovori potrebama građana i zajednice, kao i brojnim kompleksnim izazovima današnjice – navodi se u čestitki.

Cvijanović je istakla da “kao neraskidivi i sastavni dio identiteta Republike Srpske, pripadnici policije predstavljaju snažan segment bezbjednosti, stabilnosti i vladavine prava, na ponos i čast građana Srpske”.

– Obilježavanje krsne slave je prilika da se sa posebnim pijetetom prisjetimo svih stradalih pripadnika policije u Odbrambeno-otadžbinskom ratu, koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske. U uvjerenju da ćete i u budućnosti biti snažni čuvari mira, reda i stabilnosti, još jednom vam čestitam slavu i želim mnogo uspjeha na profesionalnom i ličnom planu – navodi se u čestitki predsjednice Cvijanović