Foto: SRNA

Cvijanović je naglasila da je ovo jedan od stotinu projekata, realizovanih na području Banjaluke, koji pokazuje ravnomjeran pristup svim građanima, bez obzira u kojem dijelu grada žive.

– Zadovoljstvo mi je što smo u prilici da otvorimo ovaj značajan objekat i pokažemo da smo u stanju da realizujemo projekte zajedno, kroz saradnju lokalne zajednice i Vlade Republike Srpske, u ovom slučaju Ministarstva unutrašnjih poslova, koje na ovaj način dobija adekvatan prostor i pretpostavke za bolji rad pripadnika MUP-a – rekla je Cvijanović nakon obilaska novootvorenog objekta.

Prema njenim riječima, bolji uslovi za rad Policijske stanice znače bolji angažman na cijeloj teritoriji Republike Srpske u funkciji bezbjednosti svih građana.

– S druge strane, administrativni centar će izaći u susret potrebama naših stanovnika, kojih je ovdje zaista mnogo i koji sada mogu da rješavaju sve svoje probleme na jednom mjestu, u modernom objektu – poručila je Cvijanović.

View this post on Instagram Veliki dan za Lauš, Banjaluku, a i Republiku Srpsku. Srećna sam što smo ovaj projekat inicirali dok sam bila predsjednik Vlade. Svečano otvaranje dvonamjenskog objekta na Laušu, u kojem će biti smještena Policijska stanica i kancelarije mjesnih zajednica Lauš jedan i Lauš dva.

Ona je dodala da je ovo jedan od projekata koji je promijenio sliku ovog dijela grada i obezbijedio daleko veću funkcionalnost nego ranije.

– Pozdravljam napore lokalne administracije, predvođene gradonačelnikom, jer su kroz saradnju sa našim građanima, definisali šta su najvažnije potrebe, a onda napravili aranžman sa Vladom Republike Srpske i realizovali projekte – navela je Cvijanović.

Ona je istakla da je ponosna na ono što Banjaluka danas pokazuje kao glavni grad, ali i na činjenicu da su svi drugi gradovi i opštine Srpske zagledani u Banjaluku i svaki uspjeh Banjaluke posmatraju kao svoj i cijele Republike.

– Nastavićemo da razvijamo Banjaluku i zato su nam potrebne odgovorne institucije i vlasti i jako dobra saradnja republičkih i lokalnih vlasti – poručila je predsjednica Srpske.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime