Cvijanović je istakla u čestitki rukovodstvu, uredništvu, novinarima i svim zaposlenima u ovoj medijskoj kući da Televizija Republike Srpske, sa osnovnim zadatkom da informiše i obrazuje, predstavlja instituciju od nacionalnog značaja.

– Sveobuhvatnim, pravovremenim i tačnim izvještavanjem u vrijeme epidemije izazvane virusom korona, kao i realizacijom nastave na daljinu putem televizijskog prenosa, Televizija Republike Srpske je odgovorila zadatku, pokazala je ozbiljnost, kompetenciju i profesionalizam – naglasila je Cvijanović.

Ona je zahvalila novinarima i medijskim radnicima Televizije Republike Srpske na njihovom požrtvovanom radu u otežanim uslovima, te blagovremenom i vjerodostojnom izvještavanju o svim aspektima zdravstvene krize, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Srpske.

– U uvjerenju da ćete uspješno odgovoriti na sve izazove koji se nalaze pred vama, kao i održati dostignuti nivo profesionalizma i korak sa tehnološkim dostignućima, srdačno vas pozdravljam – navodi Cvijanović u čestitki.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime