Na pitanje Srne da prokomentariše izjavu Mladena Bosića da je začuđen napadima na Mirka Šarovića iz redova onih koji se nazivaju opozicija, jer je Šarović, kako kaže, čovjek koji najbolje poznaje kako funkcioniše sistem u Republici Srpskoj i BiH, Cvijanović je rekla da “ta kuknjava koju uporno slušamo iz SDS-a ne zaslužuje poseban komentar”.

– Mirko Šarović je čovjek prošlosti u kojoj ništa nije uradio za budućnost i sad je stvarno previše da slušamo Bosića koji ga ukrašava znanjem i iskustvom ili samog Šarovića koji sebe kiti snagom i energijom za neke buduće tobože podvige –  rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da ono što narod vidi jeste da je Šarović bojažljiv da misli, bojažljiv da kaže, bojažljiv i da artikuliše neku politiku, ako je SDS uopšte i ima.

– Što se tiče opozicionih stranaka na koje sad Bosić apeluje da podrže Šarovića, i to djeluje smiješno. Šta sve o njima govore gore je i grđe i od onog što govore za vlast, pa ako će se zagrliti, neka to urade i poštede nas ove kuknjave. Konačno, lako je Bosiću i da poziva druge na podršku Šaroviću, jer je sebe udobno smjestio na poslaničku listu i sad vodi akciju “bitka za Šarovića” mada ni sam ne vjeruje u uspjeh akcije – zaključila je Cvijanović.