– Koliko puta smo već čuli od dvojca /Branislav/ Borenović – /Јelena/ Trivić da je izborni proces kontaminiran? Po svemu viđenom, uključujući i prepisku u viber grupi PDP-a, koju je “proslavila” Smiljana Babić Moravac, jasno je da je kontaminiran prvenstveno PDP i da je ta partija svojom kontaminacijom kontaminirala i CIK, pa je morao donositi nezakonite i kontaminirane naredbe utemeljene na “šokantnim medijskim naslovima” umjesto na zakonu i cinjenicama – navela je Cvijanović na Instagramu.

Ona je istakla da se kontaminacija CIK-a vidi i po tobože davanju, a onda uskraćivanju prava televizijama da adekvatno prate današnje ponovljeno kontrolno prebrojavanje jer se tome usprotivio PDP, odnosno potpredsjednik te stranke Igor Crnadak.

– Nas ne interesuje kakve cipele imaju brojači i posmatrači, već šta piše na glasačkom listiću i da li se to ispravno bilježi ili CIK prekraja izbornu volju naroda – navela je Cvijanović.

Ona je navela da je riječ o novoizmišljenoj, zakonu nepoznatoj kategoriji “ponovljenog kontrolnog” prebrojavanja koje CIK dočekuje u haosu kojeg je dopunila sinoćnja posjeta Kristijana Šmita prostorijama CIK-a.