Cvijanović je istakla da SNSD vodi kampanju govoreći o tome šta će raditi u budućnosti.

– To će biti očuvanje stabilnosti i sigurnosti Republike Srpske, bezbjednosti naših svih građana, ali isto tako će obezbjediti da, uz zaštitu naših ustavnih nadležnosti, razvijamo i našu privredu, infrastrukturu, gledamo na koji način možemo popraviti stanje i popravljamo ga uporno – rekla je Cvijanović novinarima.

Ona je podsjetila Banjalučane da je jedini stvarni i pravi razvoj Banjaluke bio u vrijeme kada je njime upravljao SNSD i kada je bio sastavni dio politika SNSD-a u Republici Srpskoj, te podsjetila da je u njemu uveden red, mir, sigurnost, razvoj.

Cvijanović je istakla da SNSD želi da razvija saradnju u okviru republičkih institucija sa lokalnim vlastima i sa lokalnim insticitucijama.

Nosilac liste SNSD-a za Narodnu skupštinu Republike Srpske iz Izborne jedinice tri Vlado Đajić rekao je da ekipa okupljena oko SNSD-a daje sigurnost građanima, kao i mogućnost lijepog i stabilnog života, mira i poštovanja svih, i pripadnika drugih partija.

– Mi nećemo da se svetimo, svi će dobro živjeti i nastavićemo ovaj dobar trend razvoja Republike Srpske i stabilnosti i Banjaluke i Republike Srpske, dobrog života i stabilne budućnosti naših građana – rekao je Đajić novinarima.