Nedeljko Cubrilovic

– U ime Narodne skupštine Republike Srpske i svoje lično ime upućujem vam izraze iskrenog žaljenja zbog smrti gospodina Miće Mićića. Gospodin Mićić ostaće upamćen kao čovjek koji je sve svoje dužnosti obavljao profesionalno i uspješno. Po dobrim rezultatima pamtimo ga iz vremena kada je bio ministar za izbjegla i raseljena lica i ministar rada i boračk-invalidske zaštite u Vladi Republike Srpske, a posebno kao načelnika, potom gradonačelnika Bijeljine koja je za 16 godina, koliko je bio na njenom čelu, izrasla u istinski grad po mjeri svih njenih stanovnika – napisao je Čubrilović u telegramu.

On je naveo da je odlazak Miće Mićića još jedna opomena svima da virus korona ne bira i da moramo učiniti sve što je u našoj moći da se zaštitimo i spasimo svaki život u Republici Srpskoj.

– Nažalost, Mićo Mićić je ovu bitku izgubio, ali njegovi uspješno realizovani projekti, posebno u gradu Bijeljina, ostaće na ponos i trajno sjećanje. Neka mu je vječna slava i hvala – navodi se u telegramu predsjednika Narodne skupštine.