Ćiro je istakao da je za njega Đoković najveći sportista na planeti, ali da su ga u Australiji maltretirali.

„Njegovi rezultati su takvi koje niko ne može zaseniti. On je po meni najveći sportista ove planete. Uskratili su mu mogućnost da osvoji 21. naslov. I on je grešio, ali oni su ga maltretirali. Australija za mene više nije jedna uređena zemlja, da njega drže kao nekog kriminalca“, izjavio je Blažević za HRT.

Hrvatski trener je pomenuo i Novakovu saradnju sa Ivaniševićem.

“On je sportista koji nema nikakvih predrasuda, činjenica da je uzeo Ivaniševića za trenera to najbolje potvrđuje”.

Neizbežno je bilo pomenuti i Novakove stavove o vakcinaciji.

“Nije smeo tako deklarativno da kompromituje nešto što spašava čovečanstvo. S obzirom na njegov značaj, mogao je da pomogne čovečanstvu da je rekao ‘Vakcinisaću se’. Ja nemam šta reći Đokoviću za ovo o vakcini, jer ja ni svoju decu ne mogu nagovoriti da se vakcinišu. Oni imaju neke svoje stavove i razmišljanja koja su idiotska”.

Osim o Srbinu, Ćiro je pričao i o svom zdravstvenom stanju, koje je daleko od najboljeg.

“Evo ja sada poručujem da ću pobediti sve bolesti pa makar imao pet metastaza. Miran sam i spokojan. Svestan sam svega, hteo bih da na mom primjeru pokažem i ostalima da i u bezizlaznim situacijama nema predaje”, rekao je Ćiro, a zatim se i našalio na svoj račun:

“Ima jedna užasna definicija starosti, kažu da si star kad ne možeš više ljubav voditi”.

Najteže mu je, jer je rak zahvratio i kolena.

“Sama pomisao da odlazim, ne dam se, ali nije lako. Možda bi bolje bilo da se definitivno predam, ali nećeš. Ja se ne dam”, zaključio je Hrvat.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime