screenshot N1

Izvor Nova.rs kaže da su juče Tadić i bivši ministar Milutin Mrkonjić čekali u redu za skener u KBC Dragiša Mišović. U tom trenutku je jedan pacijent završio snimanje pluća i srušio se baš ispred njih.

“Tadić je odmah pritekao u pomoć. Radi se o ekstremno krupnom čoveku koga sestre nisu mogle da podignu i vrate u invalidska kolica. Tadić je odmah skočio da im pomogne i praktično ga sam podigao. Imao je braunilu u tom trenutku u ruci i uprkos upozorenju da radi to sa braunilom, podigao ga je. Odmah nakon toga mu je pukla vena, zbog čega je moralo da bude odloženo snimanje”, navodi naš sagovornik.

Ipak, kako dodaje, to na sreću nije dovelo do pogoršanja u zdravstvenom stanju bivšeg predsednika.

“On se ne oseća ni bolje ni gore nego kad je došao u bolnicu. Njegovo zdravstveno stanje je nepromenjeno. On ima upalu pluća, ali nije kritično”, kaže izvor našeg portala.

Podsećamo, nakon preležane korone i boravka u bolnici, Boris Tadić ponovo je hospitalizovan, a zbog komplikacija u oporavku od upale pluća izazvane kovidom 19.

“Da se ne bi širile dezinformacije, obaveštavam vas da ću zbog određenih komplikacija u oporavku od upale pluća izazvane koronom, ponovo biti u bolnici nekoliko dana. Dobro se osećam. Želim svima srećnu Novu godinu i da lepo provedete praznike. I molim vas čuvajte se”, napisao je Tadić na Tviteru.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime