„Uvek sam se pitao zašto volim ovaj grad, u najtežim trenucima je uz mene, zahvalio bih se što su bili profesionalni, Tužilaštvu što nije podeglo pritiscima i što je profesionalno uradio posao. Što su mi dali mogućnost da objasnim šta se desilo, a to što se desilo nije ono što su pisali tabloidi. Žao mi je što sam naseo na provokacije Antonijevića koje traju više od godinu dana, žao mi je što se Antonijević pojavio baš u trenutku kad sam imao dve veličanstvene premijere i žao mi je što nisam izdržao da ignorišem te provokacije i što sam dozovlio da ovo baci senku na dva događaja u Nišu. Žao mi je što sam ovo uradio. Ja se nisam uputio ka njemu, krenuo sam u WC, tek na njegovo dobacivanje sam reagovao“, ispričao je Bjelogrlić.

Bjelogrlićev advokat Goran Draganić kaže da je bilo otežano raditi „u uslovima medijskog linča koji su vodili tabloidi“.

„Mnoge tabloide ću rastužiti, nisu nađene nikakave psihoaktivne susptance i nedozvoljene količine alkohola. Nije postojao mučki napad s leđa“, rekao je Draganić.

Dodao je da je Tužilaštvo donelo odluku o ukidanju mere zadržavanja i da će se Bjelogrlić uputiti ka Beogradu.

„Raduje me činjenica da je uprkos pritiscima državnih organa tužilaštvo donelo odluku o ukidanju mere“, rekao je advokat Draganić.