“Razrješenja i pomjeranja su počela sa ljudima iz SNSD-a, samo ta imena ne privlače pažnju kao što je to ime ministra ili direktora nekog velikog preduzeća”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je sinoć za BHRT navela da su se neki, možda, i spasili od tih smjena, korigujući odnos i ponašanje.

“Naša očekivanja su bila drugačija. Očekivali smo malo jači zajednički nastup, jer smatramo da je to fer i da je bilo opravdano. Dovoljno dugo vremena smo proveli zajedno i ne mislim da je upitno bilo šta oko ove koalicije”, rekla je Cvijanovićeva.

Ona je naglasila da postoje određeni principi koji se moraju poštovati, jer ako ste se opredijelili da nešto zajedno radite i da nekoga podržite, onda očekujete i određenu posvećenost.

“U početku su postojale dovoljno jasne poruke, za koje smo kolegijalno očekivali da će i dalje postojati, ali to opet nije jedina stvar koja se vezuje za određene smjene. To je i odnos prema poslu, povjerenju koje ste dobili i odnos prema timskom radu. Kada nešto zaškripi, onda morate da tražite druge ljude koji će igrati timski, a ne one koji misle da mogu da soliraju i da vuku na jednu stranu. To prosto nije u redu”, zaključila je Cvijanovićeva.