Olja Bećković

“Ih, šta je l’ mislim. Pa oni su posle gostovanja sudije Majića tokom noći spremali scenario sa reakcijama na njega za sednicu u Skupštini koja je počela u 10 ujutru”, kazala je Bećković u intervjuu za portal Vice.

Olja Bećković od 1991. godine vodi najpopularniji i najuticajni politički “tok šou” u Srbiji. Imala je par prekida, a poslednja pauza je trajala pet godina. Na TV ekrane se vratila u martu mesecu u trenutku kada su medijske slobode tema više nego ikad ranije u Srbiji posle Slobodana Miloševića, piše Vice.

Upitana da li je muči to što predstavnici vlasti bojkotuju “Utisak nedelje”, Olja je rekla: “To mi se menja. Ako ti sad pristaneš da nasedneš na to, da je to najveća drama svih vremena što su oni odlučili da ne dolaze, ili na to da emisija nema smisla ako oni ne dolaze, onda dozvoljavaš njima da uređuju medije. Evo bili su u emisiji Jovo Bakić, Miloš Jovanović i Nebojša Zelenović, nisu istomišljenici, ali je bila stvarno dobra emisija, iako se nisu svađali”.

Bećković je rekla i da joj je nedavno jedan od ljudi iz vladajuće koalicije rekao: “Jel ti znaš šta tražiš od mene? Ja i kad bih došao, morao bih da pričam te gluposti tipa Đilas lopov, gondola je super…a to ne mogu”.