Radi se o 164 muškaraca i 183 žene, od kojih je 93 mlađe, 168 srednje i 86 starije životne dobi.

Prema mjestu prebivališta, 52 osobe su iz Banjaluke, 46 iz Bijeljine, 33 iz Trebinja, 18 iz Gradiške, po 12 iz Pala i Šipova, po 11 iz Gacka, Šamca i Prnjavora, 10 iz Doboja, po devet iz Prijedora i Rogatice, po osam iz Kozarske Dubice, Laktaša i Modriče, sedam iz Zvornika, po šest iz Istočne Ilidže, Istočnog Novog Sarajeva, Kneževa i Kotor Varoša, po pet iz Bratunca, Dervente, Teslića i Ugljevika, po četiri iz Sokoca i Foče, tri iz Milića, po dvije iz Broda, Višegrada, Mrkonjić Grada, Novog Grada, Petrova, Ribnika, Han Pijeska i Čelinca i po jedna iz Berkovića, Bileće, Vlasenice, Donjeg Žabara, Јezera, Lopara, Novog Goražda, Oštre Luke, Rudog, Srpca i Šekovića.

U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 18 smrtnih slučajeva. Radi se o 11 muškaraca i sedam žena, srednje i starije životne dobi, od kojih je pet osoba iz Banjaluke, dvije iz Prnjavora i po jedna iz Kozarske Dubice, Prijedora, Pala, Sokolca, Zvornika, Ruda, Teslića, Bijeljine, Kotor Varoša, Mrkonjić Grada i Trebinja.

Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 77.576 slučajeva virusa korona, a preminule su ukupno 4.382 osobe kod kojih je potvrđen test na virus korona.

U Republici Srpskoj, testirano je ukupno 326.625 osoba.

Ukupan broj hospitalizovanih u Republici Srpskoj je 720, u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske 274, a u ostalim bolnicama 446. Na respiratoru je 67 osoba (25 u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, 42 u ostalim bolnicama).

U Republici Srpskoj pod zdravstvenim nadzorom trenutno je 7.628 osoba.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime