Prema izvorima Novosti, na vlasnika nikšićkog „Neksana“, koji je poznat kao protivnik režima u Podgorici i veliki ktitor SPC, nepoznati napadač večeras je ispalio hitac u lobiju hotela „Kraun plaza“.

Prema nezvaničnim informacijama “Novosti”, na Davidovića je najverovatnije pucano iz snajpera. Izvori lista, prenose da je na Novom Beogradu pronađen zapaljen automobil “reno” u kome se nalazila snajperska puška.

Davidović je bio u društvu vladike Budimljansko-nikšićkog Joanikija.

Kako su svojevremeno pisali mediji u Crnoj Gori, Davidović je prethodnih godina bio zainteresovan za javno bavljenje politikom. Kada je prodao benzinsku pumpu u Nikšiću planirao je da se povuče iz što više poslova koje je započeo u Crnoj Gori.

U vlasništvu Davidovićeve kompanije “Neksan” bio je i budvanski hotel “Admiral” kojeg je u zapuštenom stanju pre dve godine kupila od ruske „Metropol grupe“.

Kako piše Investitor.me, iako slovi za opozicionara, Davidović se više puta nalazio “pri ruci” crnogorskim vlastima tako što je “uletao” u upravljanje nikšićkom Železarom, posrnulim gigantom u kojem je i nekada radio. Davidović se svojevremeno interesovao i za preuzimanje Duvanskog kombinata u Podgorici, ali do toga nije došlo.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime