Foto: SRNA

“Sutra u 15.00 časova otvaramo najduži planinski bob u regionu i svi ljetni sadržaji će biti besplatni tokom dana, uključujući i koncert Ane Kokić, koji počinje u 16.00 časova na platou Poljice. Očekujem odličan provod i dobru atomosferu”, rekao je LJevnaić na konferenciji za novinare.

On ističe da je riječ o ozbiljnoj ljetnoj atrakciji i da jedva čeka da čuje utiske gostiju.

“Ovo je projekat koji očekujemo sa posebnom radošću i nestrpljenjem, jer je prilagođen i djeci i odraslima, trasa je duga 2,5 kilometara i prolazi kroz najljepše predjele Jahorine, te kao takva predstavlja jedinstveno adrenalinsko iskustvo”, naglašava LJevnaić.

Kokićeva je navela da joj je veoma drago što će sutra biti dio ove velike manifestacije.

“Oduševljena sam jer vidim da se Jahorina gradi, ima, zaista, dosta sadržaja koji se mogu koristiti i leti. Moja deca su tu sa mnom i moram reći da im nijednog trenutka nije dosadno. Pozivam sve da dođu da uživaju leti na planini. Ovo je prvi put da ljetni odmor provodim na Jahorini i sigurna sam da ćemo se od sada i češće družiti”, rekla je Kokićeva.

Iz Olimpijskog centra “Jahorina” poručuju da je subota, 17. avgust, rezervisana za predstavu “Đurologija”, s početkom u 21.00 čas u hotelu “Vučko” na Jahorini.

U nedjelju, 18. avgusta, u okviru novog projekta “Sasvim blisko sa poznatima” od 14.00 časova “Vučko” će biti domaćin poznatim glumcima Mimi Karadžiću i Katarini Žutić.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime