Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Aleksandru se, kako navode, oba metka i dalje nalaze u glavi i on se, prema rečima lekara, bori za život, aparatima mu održavaju vitalne funkcije.

Ekipa Nova.rs je juče prva stigla na mesto zločina u trenutku kada je u toku bila policijska jurnjava i kada su na nosilima iznosili ranjenog Šarca. Policija je u tom trenutku upala u zgradu i opkolila je, a građanima u tom trenutku nije bilo moguće da napuste tržni centar.

Šarac se, podsetimo, kretao ka svom automobilu kada je u njega, za sada nepoznati napadač, ispalio dva hica u glavu.

Atentator je, prema nezvaničnim navodima, na sebi imao crvenu jaknu, kačket i hiruršku masku. Pištolj je bacio kada je bežao iz garaže. Podsetimo, Aleksandar Šarac već je bio na meti profesionalnog ubice kada je 5. januara 2019. došlo do pucnjave na Banovom brdu kada je greškom ubijen Nebojša Marković, njegov zet. Tog dana Aleksandar je trebalo da krene na trening kao što to obično čini u to vreme, međutim ubica ga je zamenio sa zetom Nebojšom.

Kasnije se saznalo da je Aleksandru za petama bio profesionalni ubica Čaba Der, odgovoran za više ubistava širom sveta. Der se nalazi u zatvoru u Mađarskoj.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime