Nacionalno koordinaciono telo za zarazne bolesti Crne Gore donelo je nove mere kojima se zabranjuju verski i politički skupovi na otvorenim javnim mestima. 

Mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije izjavio je da je prihvaćena odluka Nacionalnog koordinacionog tela za zarazne bolesti da se ne organizuju litije, ali i da će biti nastavljene službe i molebani za oslobađanje od, kako je rekao, bezakonja koje je zavladalo u Crnoj Gori.

Mitropolit Amfilohije služi moleban u manastiru Podlastva u Budvi

Moleban u Nikšiću

Studenti ispred Hrama u Podgorici

Bakljada tokom litije u Beranama

Za samo dva sata 186 prosvetna radnika iz Bara potpisali su podršku Mitropoliji crnogorsko-primorskoj i eparhijama SPC u Crnoj Gori u naporima da odbrane svetinje.

Njihov proglas pročitala je na kraju obilježavanja Vidovdana pred Hramom Svetog Jovana Vladimira u Baru profesorica filozofije Nela Dabanović. Pogledajte kakva je atmosfera vladala tokom fotografisanja prosvetnih radnika koji su potpisali podršku.Za samo dva sata 186 prosvetna radnika iz Bara potpisali su podršku Mitropoliji crnogorsko-primorskoj i eparhijama SPC u Crnoj Gori u naporima da odbrane svetinje. Njihov proglas pročitala je na kraju obilježavanja Vidovdana pred Hramom Svetog Jovana Vladimira u Baru profesorica filozofije Nela Dabanović. Pogledajte kakva je atmosfera vladala tokom fotografisanja prosvetnih radnika koji su potpisali podršku.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime