Foto: Nemanja Jovanović / Nova.rs

“Pozivamo sve građane, sve političare i stranke, nevladine organizacije, sve sindikate, botove, pozivamo svakog pojedinca da ostavimo sve razlike po strani, da vodimo računa o drugima jednako kao o sebi, da se ne takmičimo ko je u pravu, da ne skupljamo političke poene, da brinemo jedni o drugima, da se svi brinemo o starijim sugrađanima, da svi podržimo one koji ne mogu da rade od kuće, i zdravstvene radnike, i medijske radnike, pekare, vozače, zaposlene u prodavnicama i apotekama, policajce i da svi zajedno pomognemo našoj Srbiji”, navodi se u spotu.

U spotu su učestvovali Sergej Trifunović, lider Pokreta slobodnih građana, predsednik stranke Slobode i pravde, Dragan Đilas, Vuk Jeremić, prvi čovek Narodne Stranke, Dragana Rakić, potpredsednica Demokratske stranke. Ali i brojni drugi politički akteri poput Borka Stefanovića, Janka Veselinovića, Jovana Jovanovića, Slobodana Samaržića, Željka Veselinovića, Pavla Grbovića, Aleksandra Ivanovića.

U nastavku se konstatuje da Srbija jeste duboko podeljeno društvo, ali pandemija ne pravi razliku.

Poručili su da su u borbi za zdravlje Srbije političke razike nebitne: “Volimo Srbiju, ne delimo je kad je najteže – svi kao jedan”.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime