Aleksandar Vučić Foto: Beta

Naime, iako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozivao medije da objektivno izveštavaju, pravovremeno i tačno, da ne šire paniku, iako je pozvao i građane da ne šire paniku, te se juče i REM oglasio sa istom molbom za medije, “Informer”, narodski rečeno, tera po svom.

Foto: Printscreen

Foto: PrintscreenU Srbiju ušlo 100.000 gastarbajtera, njih bar 6.000 ima koronavirus – veliki je naslov na naslovnoj strani današnjeg “Informera”, koji se menjao u toku noći, pa je sa 100.000 broj gastarbajtera, po njima, povećan na 200.000.

Погледај слику на Твитеру

Ovakvim pisanjem, da u Srbiji ima 6.188 zaraženih (118 prema zvaničnim podacima i 6.000 Informerovih) ne samo da se diže ozbiljna panika među ljudima, već se time i vrši krivično delo, posebno u vreme vanrednog stanja.

Kome odgovara panika u ovakvim momentima i da li glavni i odgovorni urednik Dragan J. Vučićević ima predstavu šta radi i na koji način šteti ovom narodu.

Dragan J. Vučićević Foto: E-Stock
Dragan J. Vučićević Foto: E-Stock

Doduše, on je to radio i prethodnih godina, čemu svedoče presude raznih stranaka protiv ovog lista, čime je direktno neistinama “trovao” građane, ali bar bi u trenucima kakvi su sada u čitavom svetu, posebno kod nas koji se tek sudaramo sa virusom Covid – 19, trebalo imati trunke morala.Vučićevićeve lažne vesti i širenje panike

Kad nije za očekivati moral od Vučićevića, onda bi bar državne institucije trebalo da reaguju za širenje panike.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime