Foto: SRNA

– U ovom trenutku ulaže se oko 30 miliona KM, plus 27 miliona KM koje finansiraju republičke institucije za rekonstrukciju i dogradnju Opšte bolnice Zvornik – rekao je Dodik i dodao da su tenderi u toku, a radovi će krenuti početkom građevinske sezone.

Prema njegovim riječi, Zvornik je važan centar Republike Srpske i sa svojim privrednim potencijalima i drugim perspektivama ostaće jedan od najvažnijih centara u Srpskoj.

– Ovdje smo našim politikama učinili sve da sačuvamo kompaniju `Alumina` kao privredni gigant i pokušavamo da nađemo načina da bi ova firma osigurala svoju budućnost i održala broj zaposlenih radnika, što je sve to u kontinuitetu obezbjeđivala Vlada Republike Srpske – podsjetio je Dodik.

On je poslije izborne konferencije Gradskog odbora SNSD-a Zvornik, kojoj je prisustvovao, rekao novinarima da je Zvornik uspješna gradska zajednica zahvaljujući prvenstveno vođstvu SNSD-a tokom prethodnih godina.

Dodik je izrazio uvjerenje da će SNSD i narednih deset i više godine voditi Zvornik, jer o tome, kako je rekao, odlučuje narod, koji je i do sada to ovdje činio.

Novoizabrani predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Zoran Stevanović rekao je da je cilj ovog odbora da popravlja uslove života sugrađana.

– Očekujem da planirani projekti budu realizovani, da se više radi i privređuje i da ljudi, posebno mladi, ostaju na ovim prosrorima – istakao je Stevanović.

On je ukazao i na dobru saradnju sa srpskim članom u Predsjedništvu BiH Miloradom Dodikom, predsjednikom Republike Srpske Željkom Cvijanović premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem, kao i sa svim nivoima vlasti.

Stevanović je naveo da da su, kada je riječ o Gradskom odboru SNSD-a, ranije postavljeni visoki ciljevi, te da će dosljedno slijediti i održavati postojeće rezltate, uz želju i napore da oni budu još bolji.

– Mislim da jedinstvo koje ima Gradski odbor SNSD-a, kao i kvalitetno članstvo, govore da ćemo imati dobre rezultate i saradnju i sa koalicionim partijama i sa drugima koje postoje na ovom prostoru – rekao je Stevanović.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime