“Јasno je da Mladen Ivanić, po nalogu svojih britanskih mentora, ruši sve mostove koje je Republika Srpska godinama brižljivo gradila. Ako je zaista zainteresovan da se izborni proces u Republici Srpskoj provede bez miješanja sa strane zašto nije imenovao one koji su se “upumpavanjem” velikog novca u medije i civilni sektor u Srpskoj već umiješali u izborni proces i zašto nije rekao da je misija od 40 britanskih obavještajaca, koji su došli da se umiješaju u izborni proces, nepotrebna”, rekao je Dodik Srni upitan da prokomentariše Ivanićevu izjavu da Srbija ne treba da se miješa u izbore u Republici Srpskoj.

Predsjednik Srpske je naglasio da je Mladen Ivanić napadom na vrh države Srbije pokušao da skrene pažnju sa onih koji se zaista miješaju u izbore u Srpskoj i napao Srbiju u trenutku kada ona bije jednu od najtežih bitaka, pokušavajući da riješi jedno od najvažnijih državnih pitanja, kakvo je Kosovo i Metohija.

“Ivanić bi morao da odgovori građanima Srpske zašto mu smetaju vrtići, škole, mostovi i drugi objekti koje Srbija gradi u Srpskoj, ne pitajući ko je gdje vlast, a ne smetaju mu pare koje zapadnjaci plasiraju u medije i NVO”, istakao je Dodik.

On je poručio njemu i Savezu za promjene da se Republika Srpska nikada neće odreći svojih prijatelja poput Srbije i Rusije, ma šta oni radili po nalogu zapadnih centara moći.

“Predsjednik Srbije je najvažniji gost Srpske oduvijek, tako je bilo i tako će biti dok god je SNSD na vlasti u Srpskoj. A oni, ako nemaju bolji izborni program od napada na Srbiju i Rusiju, neka se povuku iz izborne trke”, rekao je Dodik, koji je lider SNSD-a.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime