Ove zastave se nalaze u srcu našeg naroda, naših građana, naglasila je predsjednica Srpske.

– Tako i počinjemo ovu manifestaciju, jer ovo je veliki događaj za Srpsku i Srbiju, ali nikada na štetu drugih. Sigurni smo u podršku koju smo imali i imaćemo u budućnosti. Radujemo se budućim uspjesima – istakla je Cvijanović.

Ona je zahvalila vlastima Srbije na uručenju 130 replika vojnih zastava, koje će poslužiti prilikom obilježavanja važnih datuma za Srpsku.

– Važno je da poštujemo ono što je bitno u našoj istoriji, da znamo što je naša tradicija i identitet – a to su jedinstvo, sloboda i zastava koji nas identifikuju – rekla je Cvijanović.

Izaslanik predsjednika Srbije Aleksandar Vulin uručio je povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave predsjednici Republike Srpske replike ratnih zastava ispred Palate Republike.

Vulin je zastave uručio u prisustvu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i premijera Srpske Radovana Viškovića.Sastanak rukovodstva Srpske sa Vulinom (Foto: RTRS)

Cvijanović i Vulin su u prisustvu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika i premijera Srpske Radovana Viškovića prethodno u Palati Republike razgovarali povodom obilježavanja Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime