To su za Infosrpsku potvrdili i  Stefan Jovanović iz Zvornika i Dragica Milinković iz Bijeljine, oboje studenti beogradskog univerziteta, koji su odbili da prime ponudjeni novac jer, kako kažu, ne žele da niko upravlja njihovom biračkom voljom.

Isto su nam potvrdili i studenti novosadskog univerziteta, Aleksa Pavlović iz Milića, Goran Jevtić iz Šamca i Ružica Đorđević iz Modriče. I oni su odbili da prime ponudjeni novac, iako im je uz novac obećano da u kontaktu sa ambasadom u Beogradu, kada završe fakultet, mogu da računaju za pomoć prilikom zapošljavanja.

Jedan od sagovornika nam je reko, da se jedno od lica iz ambasade,  zaduženo za sprovodjenje ove akcije kupovine glasova, povjerilo da to nije samo slučaj sa ambasadom u Srbiji , gdje ambasador Mirkić i sam učestvuje u lobiranju i dijeljenju novca, već da je po dogovoru sa ministrom inostranih poslova BiH Igorom Crnadkom napravljena čitava mreža diplomatsko-konzularnih predstavništava gdje rade kadrovi iz Republike Srpske koji kupuju glasove i nude diplomatske usluge za glas za Savez za pobjedu. Tako je i u Sloveniji gdje ambasador Slavko Vučurević  koji obilazi lica  iz Republike Srpske koja žive u Sloveniji nudeći im diplomatske usluge  i druge pogodnosti. Isti princip , kupovine glasova za Savez za pobjedu i njihove kandidate, primjenjuje se u još nekim zemljama.

2 KOMENTARI

  1. Trebaće vam bager da vas izvuče iz te smrdljive rupe na donjem dijelu kičme dragog nam M, u koju ste se svojski uvukli. Više vam, dragi tzv. novinari sa ovog tzv. info portala, neće ni bager biti od pomoći da vas iz nje izvuče. Živi bili pa vidjeli.

  2. @Posmatrac: vi ste takodje placeni bot, niste ni svoje ime smeli da napisete! Infosrpska je odlican sajt, nedavno sam ga otkrila i pocela sam da ga redovno pratim. Vrlo moderan, nezavisan, jer ne prenosi anglosaksonsku prljavu propagandu, vec je pravi profesionalni medij! Redakcija: pozdrav i sve najbolje u vasem radu!

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime