Foto: ATV

Načinom na koji ova  televizija posljednja dva dana učestvuje u kampanji protiv aktuelne vlasti ali i same Republike Srpske gdje je u potpunosti izgubljena mjera, jer se to čini bezočno, često bez argumenata,  ubacivanjem senzacionalnih naslova koje nigdje ne možete naći u tekstovima, sa izgubljenom mjerom u svom tračerskom pohodu, sa informacijama koje nas najčešće udaljavaju od same stvarnosti sa ambicijama da budu vrhunski i jedini prosuditelji  i ocjenjivači što predstavlja sumrak javnosti i javno izgovorene riječi. 

Bez imalo profesionalne odgovornosti, ova “fabrika laži”  već danima pokušava da ubijedi javnost da je srpski član Predsjedništva BiH pristao na članstvo BiH u NATO. S tim ciljem doveli su i nadrianalitičara Darka Trifunovića iz Beograda da na sebi svojstven način on “pojasni” srpskoj javnosti na šta je Dodik pristao. 

Ovaj  megafon mrzitelja MIlorada Dodika i vlasti u Republici Srpskoj beskrupulozno mijenja i saopštenja zvaničnih instititucija, a koliko daleko su spremni da idu pokazuje i današnja informacija iz Konzulata Mađarske u kojem je jasno navedeno da je “Ministarstvo spoljnih poslova i trgovine Mađarske pozdravilo  postignuti sporazum između članova Predsjedništva BiH što je bio važan korak naprijed u smjeru uspostavljanja vlasti u BiH”, kao i da postizanje tog sporazuma znači “NASTAVAK PARTNERSTVA” između BiH i NATO saveza.

Naravno, da to ništa nije značilo takozvanim novinarima ove kvazi televizije da u naslovu vijesti napišu “Orban čestitao BiH put ka NATO savezu”. 

Nije li to sumrak javnosti i javno plasirane vijesti. 

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime