Foto: RTRS

Bijeljinski PDP je peta stranka koja je potpisala koalicioni sporazum sa Gradskim odborom SNSD Bijeljina.

Do sada su sporazume na lokalnom nivou, koji uključuju i podršku zajedničkom kandidatu za gradonačelnika na izborima u oktobru, potpisali, DEMOS, NDP, SP i Savez za novu politiku.

Nedeljko Ćorić (Foto: RTRS)

Nedeljko Ćorić (Foto: RTRS)

Današnji sporazum su potpisali Slaviša Marković predsjednik PDP Bijeljina i Nedeljko Ćorić predsjednik GO SNSD Bijeljina.

Marković je reekao d PDP ima odluku da gradski odbori donose sami odluku kad je u pitanju nastup na lokalnom nivou.

– Mi smo to danas i odlučili na Gradskom odboru, jer mi nismo ni imali izbora pošto nismo nikad dobili poziv od SDS-a o zajedničkom nastupu, iako smo najveći koalicioni partner i nama je žao što se nisu udostojili da sa nama ozbiljno razgovaraju iako smo bili ključ pobjede prije četiri godine aktuelnog gradonačelnika gospodina Mićića – rekao je Slaviša Marković predsjednik GO PDP Bijeljina.

Ćorić je istakao da se još čeka rasplet situacije sa Mićom Mićić.

– On je isključen iz stranke, podnio je žalbu GO. Da li će doći do njegovog vraćanja u SDS ili će osnovati novu stranku mi to ne znamo. Ali mi smo spremni kao što smo i ranije govorili da pričamo sa gospodinom Mićićem i njegovom grupom. Nsimo spremni da vodimo razgovore sa SDSom, tu smo isključivi, ali sa Mićićem i njegovom grupom možemo razgovarati – rekao je Nedeljko Ćorić predsjednik GO SNSD Bijeljina.

POSTAVI ODGOVOR

Komentar
Ime